Βάλτε το κομμωτήριό σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν την έρευνά τους για προϊόντα και υπηρεσίες από το διαδίκτυο και ο ρυθμός ανάπτυξής του είναι συνεχόμενα ανοδικός! Το OlaTaKommotiria.gr είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης κομμωτηρίων στην Ελλάδα και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας και από τα υπόλοιπα κομμωτήρια της περιοχής σας.

Κάθε φορά που κάποιος από τους εκατοντάδες καθημερινούς επισκέπτες του καταλόγου αναζητά κομμωτήριο στην περιοχή σας, η δική σας καταχώριση θα προβάλλεται πάνω από τα υπόλοιπα κομμωτήρια σε ένα καλαίσθητο πλαίσιο προκαλώντας τον επισκέπτη να μάθει περισσότερα για εσάς, την επιχείρησή σας και τη δουλειά σας. Δείτε ένα παράδειγμα καταχώρισης στην παρακάτω εικόνα:Στο παραπάνω παράδειγμα, όταν ένας επισκέπτης αναζητήσει κομμωτήρια στην Νίκαια Αττικής, η προβεβλημένη καταχώριση του κομμωτηρίου Nicos Hair Art εμφανίζεται πάνω από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, σε όλες τις σελίδες. Το κομμωτήριο ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες καταχωρίσεις καθώς εμφανίζεται το σήμα-λογότυπό του, μια σύντομη περιγραφή καθώς και επιπλέον σύνδεσμοι. Κάνοντας κλικ στην καταχώριση, ο επισκέπτης βλέπει την σελίδα του κομμωτηρίου, όπως στην παρακάτω εικόνα:Η σελίδα του κομμωτηρίου περιλαμβάνει τα παρακάτω:
► Το σήμα-λογότυπο
► Τα στοιχεία διεύθυνσης
► Μια σύντομη περιγραφή
► Δυνατότητα ανάρτησης της σελίδας στο Facebook (Facebook Share)
Πλήρη στοιχεία ωραρίου
► Υπηρεσίες που παρέχονται
► Σύνδεσμοι του κομμωτηρίου (π.χ. επίσημη ιστοσελίδα, προφίλ στο Facebook)
Χάρτης
Gallery που μπορεί να φιλοξενεί δημιουργίες ή φωτογραφίες του χώρου

Το κόστος για να προβάλετε το κομμωτήριό σας στο OlaTaKommotiria.gr και να αποκτήσετε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες είναι ΜΟΝΟ 39 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο!

Μπορείτε να συμπληρώσετε άμεσα την καταχώρισή σας κάνοντας κλικ εδώ!