Γίνετε μέλος και κάντε τις αγορές σας online!  |  Είσοδος μελών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των μαλλιών και της κομμωτικής!
Εύκολες και οικονομικές αγορές σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς
     
Σας καλωσορίζουμε στο HairCut.gr Market Place, το ηλεκτρονικό κατάστημα για τον καταναλωτή που ενδιαφέρεται για τα μαλλιά και την ομορφιά αλλά και για τον επαγγελματία της κομμωτικής και της ομορφιάς που θέλει να κάνει τις αγορές του online!

Loading
 
Μην τα χάσετε!
ΨΑΛΙΔΙ JAGUAR (45255-14)
Τιμή: € 141.20
Νέα τιμή: € 110.95
(Έκπτωση: 21.43%)
ΨΑΛΙΔΙ JAGUAR (82250)
Τιμή: € 45.63
Νέα τιμή: € 35.85
(Έκπτωση: 21.43%)


Γίνετε φίλοι μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές!
Βρείτε μας στο Facebook  |  Ακολουθήστε μας στο Twitter  |  Δείτε το κανάλι μας στο YouTube Βάλτε μας στους κύκλους σας στο G+


     
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στο HairCut.gr Market Place θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς σε πολύ καλές τιμές και παράλληλα μεγάλες προσφορές απο κομμωτήρια και επιχειρήσεις που παρέχουν υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες τους! Ειδικά για τους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν τις αγορές τους online, οι περισσότερες επιχειρήσεις παρέχουν ειδικές τιμές ακόμη κι αν δεν τις αναγράφουν σε αυτό το κατάστημα. Κάντε την παραγγελία σας κανονικά και θα ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους πριν την αποστολή της παραγγελίας σας!

Οι αγορές σας μέσω του HairCut.gr Market Place γίνονται εύκολα με το πάτημα λίγων clicks και δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας. Η ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα αλλά και με νέες προσφορές. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη στις social σελίδες μας για να μένετε ενημερωμένοι.

Το HairCut.gr Market Place είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών και οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να διαθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της προς πώληση, είτε πρόκειται για ένα κομμωτήριο που θέλει να προβάλλει τις προσφορές και τα προϊόντα του προς τους καταναλωτές, είτε για επιχείρηση κομμωτικής/ομορφιάς που θέλει να διαθέσει τα προϊόντα της στους καταναλωτές ή τους επαγγελματίες κομμωτές!