Κομμωτήρια, Αγγελίες κομμωτηρίων, Εύρεση εργασίας στην κομμωτική, Νέα του κομμωτικού κλάδου, Προσφορές κομμωτικής

Πώς λειτουργεί το Kommotika.gr
Τί είναι το Kommotika.gr?
Το Kommotika.gr είναι το πρώτο site αγγελιών αφιερωμένο αποκλειστικά στον κομμωτικό κλάδο. Είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία της κομμωτικής που αναζητά ή προσφέρει εργασία. Με τη δύναμη του HairCut.gr, του μεγαλύτερου portal κομμωτικής της χώρας, το Kommotika.gr έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής κυριολεκτικά χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου να βρουν εργασία ή προσωπικό. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τις διαφημιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε έτσι ώστε η αγγελία σας να φτάσει σε χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου.

Ποιος μπορεί να καταχωρίσει αγγελίες?
Στο Kommotika.gr μπορεί οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή σπουδαστής κομμωτικής να γίνει δωρεάν μέλος και να καταχωρίσει την δωρεάν αγγελία του. Για όσους θέλουν να κάνουν επαγγελματική χρήση της ιστοσελίδας μας, μπορούν να αναβαθμίσουν το προφίλ τους έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν απεριόριστες αγγελίες.

Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αγγελίες?
Οι αγγελίες που καταχωρούνται στο Kommotika.gr προβάλλονται επίσης στο HairCut.gr και για να απαντήσει κάποιος σε μία αγγελία σας δεν χρειάζεται να είναι μέλος του site. Μόλις κάποιος απαντήσει στην αγγελία σας λαμβάνετε αυτόματο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημερώνει για το νέο μήνυμα. Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο και να προχωρήσετε σε περαιτέρω συνεννοήσεις.

Γίνονται δεκτές όλες οι αγγελίες?
Στο Kommotika.gr γίνονται δεκτές όλες οι κομμωτικές μικρές αγγελίες εκτός από τις παρακάτω:
> Αγγελίες που προσφέρουν υπηρεσίες κομμωτικής κατ' οίκον
> Αγγελίες πώλησης ή ενοικίασης αδειών
> Αγγελίες αγοραπωλησίας ενσήμων
> Αγγελίες που αναφέρονται σε παράνομες δραστηριότητες
Σε κάθε περίπτωση, με την εγγραφή ή την απάντηση σε μια αγγελία του Kommotika.gr αποδέχεστε αυτόματα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Καταχωρίστε κι εσείς τη δική σας μικρή αγγελία κομμωτικής!

επιστροφή